Evenimente

Echipa Mach 1 Sport are o vastă experiență în organizarea evenimentelor auto, fie că este vorba de lansări, concursuri, teambuildinguri sau evenimente pentru presă și VIP.

Team building-uri

Team building-uri

Echipa Mach 1 Sport organizează parțial sau total team building-uri pentru companii, îmbinând oricare dintre cursurile școlii de pilotaj GxG Drive Control cu diferite concursuri de îndemânare sau de teorie auto, excursii off-road, rally taxi (experiențe de copilot invitat într-o mașină de raliu), speech-uri tematice sau orice altă activitată adaptată profilului și nevoilor beneficiarilor.

Lansări auto și evenimente conexe

Lansări auto și evenimente conexe

Portofoliul evenimentelor Mach 1 Sport cuprinde o gamă largă de evenimente din domeniul auto, de la lansări de autoturisme la evenimente pentru presă și VIP și sesiuni de test drive-uri pentru clienți.

Rally taxi

Rally Taxi

Rally Taxi sau experiența de copilot-invitat este unul dintre cele mai solicitate servicii ale echipei Mach 1 Sport, fiind o introducere spectaculoasă în atmosfera automobilismului. Evenimentele de tip rally taxi se pot organiza ca parte a unor team buildinguri sau pe trasee alese de Mach1 Sport. Numărul mașinilor de curse disponibile la un eveniment se va discuta în funcție de nevoile fiecărui client.

Mitsubishi Offroad Days

Mitsubishi Offroad Days

Începând cu 2015, echipa Mach 1 Sport organizează evenimentele Mitsubishi Offroad Day în România.

Solicită o ofertă pentru evenimentul tău!

  Name *

  Email *

  Subject*

  Your Message*

  Solicită o ofertă pentru evenimentul tău!

   Name *

   Email *

   Subject*

   Your Message*